1. Home
  2. Order
  3. Bookmark and Share

Order

Een order betekent verkoop, en verkoop betekend inkomsten. Voor het goed kunnen uitvoeren van orders is het belangrijk hier geen fouten mee te maken. De software helpt u bij de registratie van de orders, het aanmaken van debiteuren, berekeningen van de BTW, de status van de orders en geeft u informatie over de afhandeling van de orders per relatie. Ook het verrekenen van korting kan in de meeste programma's waardoor er vrij snel gegevens voorhanden zijn om facturen op te stellen. De meeste pakketten zorgen voor de opmaak van pakbonnen, het snel maken herhalingsorders, en er kunnen oneindig veel artikelen worden toegevoegd.

Offertes aanvragen

Bent u op zoek naar passende bedrijfssoftware? Vergelijk op MultiOfferte eenvoudig meerdere aanbieders van ERP-, CRM-, HRM- of boekhoudsoftware om te bepalen welke software of welke aanbieder het beste bij u past. Maximaal 3 softwarebedrijven doen u kosteloos een voorstel.

Vraag offertes voor bedrijfssoftware aan op MultiOfferte.nl

Aanbiedingen

4CIS Managen van inkoop en verkooporders

4CIS, voor het managen van inkoop en verkooporders.

BusinessBase Business Base

BusinessBase is één van de marktleiders in standaard bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven in de TMT markt (Technology, Media en Telecom).

Koppelingen

AFAS Profit Logistiek
4CIS Order Module
Deutz-Database
Oradus Orderbeheer advertenties
Order Davilex
BD-software orderverwerking
SnelStart